Clinica de Terapie Marfil

Marfil este o clinică de terapie și psihologie dedicată, care oferă o mare varietate de tehnici și tratamente terapeutice bazate pe cercetările și experiența actuală.

Profesioniștii noștri se angajează să ofere un mediu de consiliere cald, relaxat, sigur, discret și confidențial. 

Cursuri pentru dezvoltare și prosperitate

Scopul nostru este să ghidăm indivizii, cuplurile, familiile și mediile de lucru către o mai bună funcționare în toate domeniile vieții lor.

Înțelegem că fiecare persoană cu care colaborăm este un individ unic, influențat de cultura, familia, valorile și credințele sale, de identitatea sa personală. Ne străduim să onorăm și să respectăm unicitatea fiecărei persoane.

Educația de bună calitate are puterea de a schimba viața unei persoane, a unei comunități și viitorul planetei. Este chiar sursa progresului uman!

Educația este cea mai puternică forță din lume. Creează cunoștințe, construiește încredere și distruge barierele în calea oportunităților. Are puterea de a ne transforma viețile pentru noi înșine, pentru familiile noastre, pentru comunitățile noastre.

Educația este un drept, nu doar un privilegiu!

Editura Marfil

Sunt oameni care visează de mici copii să scrie o carte. Este o chemare din adâncul sufletului lor.

Fiecare om are o poveste, are ceva de spus, are acel ceva care poate adaugă un plus de valoare la calitatea vieții celor din jur.

Misiunea noastră este să descoperim și să publicăm scriitori inspirați din toate domeniile. Ne dorim să împărtășească cu noi acest har și talentele lor.

Trimite un mail pentru a cere o ofertă să îți scrii cartea cu noi.

Oferim autorilor următoarele domenii de publicație:

  • Dezvoltare personală, Psihoterapie si Psihologie
  • Terapii alternative si complementare
  • Medicina și științe medicale
  • Cărți pentru copii si adolescenți
  • Literatura si ficțiune
  • Muzica, teatru si arte
  • Turism si Lifestyle