Explorează o nouă lume a dezvoltării personale

Intră în cea mai mare platformă de PsihoEducație din România
și începe călătoria ta de evoluție chiar acum.

Rulează videoul
+ 1
CURSURI
+ 1
TERAPEUȚI
+ 1
MATERIALE SCRISE

În prețul abonamentului tău intră toate aceste resurse... și chiar mai mult

START
72 lei/lună
DOZA DE SĂNĂTATE
144 lei/lună

ALL INCLUSIVE

333 lei/lună

Peste 150 de video cursuri și materiale disponibile acum

Intră în cea mai mare platformă de PsihoEducație din România
și începe călătoria ta de evoluție chiar acum.

Acces exclusiv la înregistrările conferințelor organizate de Clinica Marfil

Ai acces nelimitat la înregistrările webinariilor săptămânale și la materiale suport

Școala de Noua
Medicină Germanică
(NMG)

Un spațiu deosebit în platformă este rezervat cunoașterii profunde a biologiei propriului corp, ocazie cu care te invităm la prima Școală de NMG, creată de specialiști în sănătate pentru a te sprijini în procesul tău de însănătoșire.

Descoperă labirintul minții: Muzeul Psihologiei și Cunoașterii Umane

Muzeul din platforma noastră oferă materiale și resurse educaționale, cum ar fi video-uri, cărți, broșuri, ghiduri si materiale multimedia, pentru a sprijini învățarea continuă și aprofundarea cunoștințelor tale

Podcasturi care îți aduc o perspectivă diferită asupra culturii terapeutice

Adăugăm minim 1 podcast nou + 1 webinar nou + 1 muzică pentru meditație/relaxare lunar,
iar terapeuții noștri înregistrează cursuri noi constant ca tu să beneficiezi de abordări terapeutice eficiente

Ai la dispoziție o echipă de experți terapeuți la un click distanță

Suntem dedicați îmbunătățirii continue a serviciilor noastre și oferirii unei experiențe terapeutice pozitive și eficiente pentru tine.

Domenii de interes din PsihoEducație

Psihologie și
Consiliere Psihologică

Psihoterapie

Psihosomatică

Abundență și Spiritualitate

Coaching și Mindfulness

Terapii Alternative
și Complementare

Hobby și Arte

Muzeul de Psihologie

Școala de Noua Medicină Germanică

Pentru Copilul Meu

Club de Lectură

Sport

Ce beneficii ai dacă devii membru chiar acum?

Rezultate de succes ale membrilor Clinicii Marfil:

Alege varianta care ți se potrivește și începe acum călătoria ta de evoluție

START
72 lei/lună
DOZA DE SĂNĂTATE
144 lei/lună

ALL INCLUSIVE

333 lei/lună

Vrei o reducere de 10% la abonamentul tău?

Alege plata anuală și te poți bucura o lungă perioadă de resursele pe care le primești.

Primești acces constant la materiale noi pe care le adăugăm.

Întrebări Frecvente

General
Clinica Marfil își propune să fie o altfel de platformă online. Nu găsești doar simple cursuri, ci îți oferim o varietate de materiale pe care le poți folosi în scopul dezvoltării tale personale/emoționale/mentale. Materiale precum: Podcasturi, Rețete de Terapie, Conferințe, Ghiduri, Exerciții, Meditații și multe altele.
Abonamentul START cuprinde accesul la cursurile, podcasturile și materialele de bază de pe platforma Clinicii Marfil. Dacă ai abonamentul DOZA DE SĂNĂTATE vei avea acces la extra conținut, caiete de lucru, ghiduri, Muzeul de Psihologie și multe alte materiale ca să poți evolua în ritmul tău.
Clinica Marfil îți oferă o mulțime de cursuri și materiale video/scrie, într-o varietate mare de categorii precum: Psihologie, Psihosomatică, Psihoterapie, Abundență și Spiritualitate, Coaching, Terapii Alternative, Business și multe altele. Fiecare curs este creat în așa fel încât să poată ajuta atât o persoană care este la început de drum, dar și celor mai avansați.
Colaborăm cu terapeuți profesioniști, însă cel mai important lucrăm cu OAMENI. Oameni care își doresc să aducă o schimbare în viața ta și să-ți vadă zâmbetul atunci când te apropii de starea emoțională/mentală sau de rezultatele pe care ți le dorești.
Plată și Abonamente
Abonamentul de bază START are un cost standard de 72 lei/lună, iar abonamentul DOZA DE SĂNĂTATE are un cost de 144 lei/lună. Dacă alegi să plătești anual beneficiezi de o reducere. Aceste prețuri pot varia în funcție de perioadă, iar eventualele prețuri promoționale sunt afișate pe site.
Fiind vorba de o platformă online pe bază de abonament, plata se face doar cu cardul bancar. În momentul înscrierii se activează o plată automată, lunară sau anuală, în funcție de tipul de abonament pe care l-ai ales.
Da, noi emitem factură fiscală pentru fiecare abonat. Poți folosi cardul firmei pentru plata abonamentului pe care îl dorești și primești factura fiscală pentru firmă. Pentru asta e important să treci datele firmei la informațiile de facturare.
Da, în orice moment poți face upgrade din contul tău la abonamentele superioare: DOZA DE SĂNĂTATE și accesezi instant toate beneficile extra.
Plata recurentă cu cardul reprezintă posibilitatea ca un furnizor de servicii să retragă de pe cardul unui client la o dată fixă, stabilită de comun acord, banii pentru abonamentul ales. În cazul abonamentelor Clinicii Marfil, înseamnă că în fiecare lună sau an, abonamentul se reînnoiește automat și se debitează cardul de pe care s-a făcut plata inițială.