Servicii pentru Sănătatea
Business-ului Tău

Business Coaching, Dezvoltare Personală și
Profesională pentru Manageri și Angajați

Suntem încântați să-ți prezentăm o ofertă de colaborare pentru a te sprijini în dezvoltarea personală și profesională a angajaților prin intermediul serviciilor noastre specializate.

Noi, Echipa Marfil, suntem dedicați să oferim
soluții de înaltă calitate:

Coaching de Business

Psihoterapia în Afaceri

Testare Psihologică

Ateliere și Cursuri de Dezvoltare Personală și Profesională

Discursuri Motivaționale

Consultanță în Afaceri

TeamBuilding

Am pregătit o serie de servicii pe care le putem ajusta în funcție de nevoile companiei tale:

Servicii pentru Creșterea Afacerii Tale

BUSINESS COACHING

• Coaching Individual și de Grup
• Coaching cu Echipa de Vânzări
• Coaching cu Echipa de Management

TRAINING

• Management
• Vânzări
• Training pe subiecte specifice, cu obiective trasate de companie

EVENIMENTE MOTIVAȚIONALE

• Discursuri Motivaționale
• Discursuri Educaționale
• Leadership
• Ghidaj de Strategie în Companie
• Instruire, Orientare și Inspirație

MENTORAT

Mentoratul în afaceri este o metodă eficientă de învățare și dezvoltare în mediul de afaceri, oferind mentee-ului oportunitatea de a beneficia de înțelepciunea și experiența unui mentor pentru a-și accelera creșterea profesională și succesul în afaceri.

TEAM BUILDING

Organizăm și facilităm teambuildinguri interactive și experiențiale, adaptate nevoilor și obiectivelor companiei tale. Aceste activități vor consolida relațiile interpersonale, vor îmbunătăți comunicarea și colaborarea în echipă și vor promova un mediu de lucru armonios și productiv.

CURSURI ȘI ATELIERE INTERACTIVE

Organizăm ateliere și cursuri specializate, concepute pentru a îmbunătăți abilitățile și competențele angajaților în domenii precum gestionarea stresului, rezolvarea de probleme, luarea deciziilor, negocierea, creșterea în carieră și dezvoltarea abilităților de leadership.

CONSULTANȚĂ ÎN DEZVOLTAREA AFACERII

Oferirea de consultanță în strategia și dezvoltarea afacerii, inclusiv analiza pieței, identificarea oportunităților de creștere, planificarea strategică, dezvoltarea și implementarea planurilor de afaceri. Acest serviciu se adresează antreprenorilor și liderilor de afaceri care doresc să-și extindă și să-și optimizeze afacerile.

Prin colaborarea cu noi, vei beneficia de o echipă de experți și traineri talentați, cu o vastă experiență în furnizarea de servicii de dezvoltare personală și profesională într-un mediu corporativ. Propunerea noastră de colaborare include următoarele servicii:

  1. Coaching de business: Oferim sesiuni de coaching individual și de grup, personalizate pentru a sprijini creșterea și dezvoltarea competențelor profesionale ale angajaților din echipa ta. Aceste sesiuni vor aborda aspecte precum leadership, managementul timpului, luarea deciziilor, comunicarea eficientă și dezvoltarea abilităților de conducere.

  2. Teambuildinguri și activități de consolidare a echipei: Organizăm și facilităm teambuildinguri interactive și experiențiale, adaptate nevoilor și obiectivelor companiei tale. Aceste activități vor consolida relațiile interpersonale, vor îmbunătăți comunicarea și colaborarea în echipă și vor promova un mediu de lucru armonios și productiv.

  3. Ateliere și cursuri de dezvoltare personală și profesională: Organizăm ateliere și cursuri specializate, concepute pentru a îmbunătăți abilitățile și competențele angajaților în domenii precum gestionarea stresului, rezolvarea de probleme, luarea deciziilor, negocierea, creșterea în carieră și dezvoltarea abilităților de leadership.

  4. Discursuri motivaționale și prezentări inspiraționale: Oferim discursuri motivaționale captivante și prezentări inspiraționale, menite să stimuleze angajații și să îi motiveze să atingă niveluri superioare de performanță și să-și dezvolte potențialul maxim.

  5. Mentorat: Mentoratul în afaceri este o metodă eficientă de învățare și dezvoltare în mediul de afaceri, oferind mentee-ului oportunitatea de a beneficia de înțelepciunea și experiența unui mentor pentru a-și accelera creșterea profesională și succesul în afaceri.

  1. Consultanță în dezvoltarea afacerii: Oferirea de consultanță în strategia și dezvoltarea afacerii, inclusiv analiza pieței, identificarea oportunităților de creștere, planificarea strategică, dezvoltarea și implementarea planurilor de afaceri. Acest serviciu se adresează antreprenorilor și liderilor de afaceri care doresc să-și extindă și să-și optimizeze afacerile.

  2. Training și workshop-uri: Furnizarea de programe de instruire și ateliere în care se abordează teme specifice precum comunicare eficientă, gestionarea timpului, leadership, inteligență emoțională și altele. Aceste programe pot fi personalizate în funcție de nevoile și obiectivele organizației și pot fi livrate în format de grup sau individual.


Evaluare și feedback
: Vom furniza evaluări și feedback individualizate pentru angajați, pentru a-i ajuta să identifice punctele forte, dar și să identifice și să depășească eventualele obstacole în calea dezvoltării lor personale și profesionale.

Servicii de Training și Instruire pentru Abundență

ABUNDENȚĂ FINANCIARĂ

În cadrul acestor ateliere, se pot explora și dezvolta abilitățile de gestionare a banilor, strategii de investiții, dezvoltarea unui mindset prosper în domeniul financiar și eliminarea credințelor limitative legate de bani.

ABUNDENȚA
ÎN CARIERĂ

Aceste ateliere se concentrează pe creșterea succesului și satisfacției în carieră, identificarea oportunităților de avansare, dezvoltarea abilităților de negociere și comunicare în mediul de lucru.

ABUNDENȚA
ÎN RELAȚII

Aici, se explorează modalități de a dezvolta relații sănătoase și armonioase, de a atrage conexiuni pozitive și de a-și exprima iubirea și recunoștința față de ceilalți.

ABUNDENȚA ÎN SĂNĂTATE ȘI BUNĂSTARE

Aceste ateliere se concentrează pe promovarea sănătății și stării de bine, dezvoltarea unor obiceiuri sănătoase și echilibrate, precum și cultivarea unei mentalități pozitive legate de corp și de propria stare fizică și mentală.

PROGRAMARE NEUROLINGVISTICĂ
(NLP)

Servicii de coaching și instruire în NLP pentru a ajuta oamenii să își schimbe modelele de gândire și comportament și să-și construiască o mentalitate și o viață abundentă.

Atelierele de abundență sunt sesiuni sau evenimente organizate cu scopul de a ajuta participanții să-și dezvolte o mentalitate de abundență și să-și îmbunătățească relația cu prosperitatea și succesul în diferite aspecte ale vieții lor.

Aceste ateliere se concentrează pe cultivarea unei atitudini pozitive față de resurse, bogăție și oportunități.

Într-un atelier de abundență, participanții sunt ghidați prin exerciții, discuții și activități care îi ajută să își schimbe percepția și convingerile legate de prosperitate și să își dezvolte încrederea în propriul potențial de a obține succes și abundență.

De asemenea, se pot explora și identifica blocajele sau obstacolele interne care împiedică oamenii să își manifeste potențialul și să se bucure de prosperitate.

Servicii Psihologice și Psihoterapie

(pentru sănătate mentală și emoțională)

Într-un mediu de lucru agitat și solicitant, angajații pot întâmpina o varietate de probleme mentale. Iată câteva dintre cele mai frecvente probleme mentale întâlnite în companii:

STRESUL

Stresul profesional este o problemă comună în mediul de lucru și poate afecta negativ starea de sănătate mentală a angajaților. Presiunea crescută, termenele limită strânse, volumul mare de muncă și așteptările ridicate pot duce la stres cronic și epuizare.

ANXIETATEA

Anxietatea este o problemă mentală frecventă în mediul de lucru și se manifestă prin îngrijorare constantă, frică și tensiune excesivă. Termenele limită strânse, presiunea de performanță și responsabilitățile ridicate pot contribui la apariția anxietății.

DEPRESIA

Depresia poate afecta și ea angajații în mediul de lucru. Sentimentele persistente de tristețe, lipsa de motivație și de interes pentru activitățile profesionale pot afecta productivitatea și bunăstarea generală a angajaților.

BURNOUT

Burnout-ul este o stare de epuizare fizică, emoțională și mentală cauzată de stresul prelungit și nerezolvat. Angajații pot resimți lipsa energiei, descurajare și dezangajare față de munca lor.

CONFLICTUL INTERPERSONAL

Relațiile tensionate sau conflictele între colegi pot afecta negativ starea de sănătate mentală a angajaților. Problemele de comunicare, lipsa de sprijin sau relații de lucru dificile pot crea un mediu toxic și pot contribui la probleme mentale.

IZOLAREA SOCIALĂ

În special în cazul muncii la distanță sau în echipe dispersate geografic, angajații pot resimți izolarea socială și lipsa interacțiunii sociale, ceea ce poate afecta starea de sănătate mentală.

LIPSA ECHILIBRULUI ÎNTRE VIAȚA
PROFESIONALĂ ȘI PERSONALĂ

Dificultatea de a menține un echilibru sănătos între viața profesională și personală poate genera stres suplimentar și poate afecta sănătatea mentală a angajaților. Lipsa timpului pentru relaxare, odihnă și activități personale poate duce la epuizare și scăderea satisfacției generale în viață.
Este important să fie conștientizate aceste tipuri de probleme și să oferi resurse și suport adecvat pentru a promova sănătatea mentală și bunăstarea angajaților în cadrul companiei tale.

Servicii de Psihosomatică

(legătura dintre boală și minte/emoții)

Psihosomatica este un domeniu interdisciplinar care explorează relația complexă dintre minte și corp, și modul în care aspectele psihologice, emoționale și sociale pot influența sănătatea fizică.

Propunerea noastră de colaborare pe servicii de psihosomatică include următoarele servicii:

CONSILIERE INDIVIDUALĂ ȘI TERAPIE

Oferim sesiuni de consiliere și terapie individuală pentru a sprijini persoanele diagnosticate cu cancer sau membrii familiilor lor să facă față emoțiilor, anxietății și stresului asociate cu boala. Aceste sesiuni vor oferi un spațiu sigur și confidențial în care aceștia pot exprima și explora sentimentele și gândurile lor.

SUPORT DE GRUP

Facilităm grupuri de suport, unde persoanele afectate pot împărtăși experiențele lor, pot oferi sprijin reciproc și pot învăța strategii de adaptare și gestionare a situațiilor dificile. Aceste grupuri de suport pot oferi un sentiment de comunitate și conexiune, încurajându-i pe participanți să se simtă înțeleși și susținuți.

SERVICII DE PSIHOSOMATICĂ

Oferim evaluări și intervenții specializate pentru a aborda conexiunea între aspectele psihologice și fizice ale bolii. Prin intermediul tehnicilor și abordărilor psihosomatice, vom ajuta la înțelegerea modului în care gândurile, emoțiile și stresul pot influența starea de sănătate și vom dezvolta strategii pentru a îmbunătăți bunăstarea generală.

SERVICII DE CONSILIERE PENTRU FAMILII

Oferim sprijin și consiliere pentru membrii familiilor angajaților care au fost diagnosticați cu boli severe. Aceste servicii vor ajuta familiile să înțeleagă și să facă față provocărilor emoționale și relaționale asociate cu boala, promovând un mediu de susținere și îngrijire.

Servicii de Terapii Alternative

Ființa umană este foarte complexă. La fel și nevoile omului pot fi foarte complexe. Trăim într-o lume a posibilităților, iar nouă, la Clinica Marfil ne place sa oferim diversitate pentru a satisface nevoile complexe ale ființei. De aceea venim cu propunere de terapii alternative.

HIPNOZĂ ȘI REGRESII ÎN VIEȚI ANTERIOARE

Hipnoza și regresiile în vieți anterioare sunt tehnici și practici utilizate în scopul explorării și vindecării aspectelor din trecutul personal, inclusiv posibile vieți anterioare. Hipnoza este o stare modificată de conștiență în care persoana experimentează o relaxare profundă și o concentrare intensă. Prin inducerea acestei stări, terapeutul poate accesa nivelul subconștientului, permițând persoanei să devină mai receptivă la sugestii și să exploreze conținutul și amintirile din trecut. Hipnoza poate fi utilizată în terapie pentru a trata diverse probleme, cum ar fi fobii, anxietate, stres sau chiar pentru a explora aspecte profunde ale sinelui și ale experiențelor personale.

MEDITAȚIE ȘI MINDFULNESS

Practici care implică concentrarea și relaxarea minții, pentru a obține calm și claritate mentală, a reduce stresul și a promova starea de bine.

ATELIERE ȘI SESIUNI DE CONSTELAȚII FAMILIALE

Explorarea problemelor și dinamicii familiale prin intermediul reprezentărilor în constelații. Identificarea și eliberarea blocajelor și tensiunilor din sistemul familial pentru a aduce armonie și vindecare.

CONSTELAȚII ORGANIZAȚIONALE

Sesiuni de constelații adaptate pentru contextul organizațional și dinamica de echipă. Identificarea și rezolvarea problemelor și tensiunilor în cadrul organizației prin explorarea sistemului și relațiilor interne.

TERAPIE CU THETA HEALING

Este o formă de terapie holistică care se bazează pe credința că putem accesa și schimba convingerile subconștiente prin intermediul undelor cerebrale Theta. Această metodă combină elemente din psihologie, spiritualitate și practici de vindecare energetică.

TERAPIE ACCESS BARS

Terapia Access Bars este o formă de terapie energetică care utilizează atingerea ușoară a unor puncte specifice de pe cap pentru a facilita eliberarea și transformarea aspectelor limitative din viața unei persoane. Terapia Access Bars are ca scop eliberarea stresului, a tensiunii și a blocajelor emoționale, precum și stimularea stării de relaxare și expansiune a conștiinței.

AROMATERAPIA

Utilizarea uleiurilor esențiale extrase din plante pentru a promova sănătatea și bunăstarea emoțională și fizică. Aceste uleiuri pot fi inhalate, aplicate pe piele sau adăugate în băi sau produse cosmetice.

YOGA

O practică fizică și mentală care combină posturi, respirație și meditație, pentru a promova flexibilitatea, echilibrul, forța și relaxarea.

MASAJ YUMEIHO

Terapia Yumeiho se concentrează pe corectarea disfuncțiilor și dezechilibrelor posturale prin aplicarea de presiuni, întinderi, manipulări și mișcări specifice. Terapeutul folosește mâinile, degetele, coatele și alte părți ale corpului pentru a lucra asupra țesuturilor moi, articulațiilor și punctelor de presiune. Masajul Yumeiho are ca scop redarea alinierii naturale a structurii corpului, îmbunătățirea posturii și eliminarea tensiunii musculare și a disconfortului. Prin eliberarea tensiunii și îmbunătățirea mobilității articulare, se poate obține un efect de relaxare și de revitalizare a întregului corp.
Este important să fie conștientizate aceste tipuri de probleme și să oferi resurse și suport adecvat pentru a promova sănătatea mentală și bunăstarea angajaților în cadrul companiei tale.

Retreat-uri de Autocunoaștere și Creștere Personală

Retreat-urile cu diverse tipuri de terapeuți și metode sunt o modalitate excelentă de a experimenta o integrare mai profundă a diferitelor practici și tehnici terapeutice într-un cadru intensiv și concentrat. Aceste retreat-uri oferă participanților oportunitatea de a se retrage din rutina zilnică, de a se conecta cu sinele lor interior și de a explora modalități de vindecare și creștere personală.

Cursuri, Cărți și Materiale Scrise

Dispunem suplimentar de o serie de resurse, cărți și materiale care ajută la înțelegerea la nivel profund a relației dintre boală, minte, emoții ce conduc spre vindecarea cu succes dinspre interior spre exterior

Dispunem de cursuri, meditații și exerciții de dezvoltare personală cu terapeuții Clinicii Marfil pe tematici specifice, de care puteți beneficia în baza unui abonament lunar sau anual pe platforma noastră online.

Solicită Oferta

Completează formularul, spune-ne ce tip de servicii te ajută în acest moment.

E tot ce ai de făcut. Apoi te contactăm noi ca să discutăm în detaliu despre cerințele și obiectivele companiei tale pentru a-ți putea face o ofertă personalizată.