Despre Access Consciousness

Despre Access Consciousness

Facem cunoștință cu Access Consciousness – Accesează Conștiința

Cum ar fi să ai la îndemână, în claritatea stării de prezență, o conștiință impecabilă, o simfonie a posibilităților, alegerilor, magiei, miracolelor, oferite de perfecțiunea și plenitudinea momentului prezent?

Access Consciousness te împuternicește să știi că știi – este primul lucru care se învață în Access. Complicat la început. Nici nu-i de mirare, dat fiind faptul că deseori avem tendința de a merge în viață pe drumul bătătorit, știut și „sigur”, cel pe care am acumulat atâtea convingeri limitative, puncte de vedere fixe, idei sau proiecții pe care ceilalți le-au făcut pe noi, dar pe care, la rândul nostru, le-am făcut, automat, din trecut, din experiențe învățate și inconștient, pe ceilalți.

Cum ar fi să știi că poți alege să schimbi și să eliberezi toate aceste tipare și să ai acces la o realitate în care alegerea este cheia spre o bunăstare, abundență, sănătate și conexiune cu tine însuți, acum?

A te preda magiei momentului nu înseamnă să încetezi să mai gândești, ci pur și simplu încetezi să mai rulezi ceea ce vine din etichete, din cutiuțe mentale, din povești împrumutate sau „furate”, din tot ce ai lipit de tine și care acoperă cu straturi multe, false ce și cine ești tu cel autentic.

Tu, cel real ești o ființă infinită – cum ar fi să percepi viața din această perspectivă? Și cum ar fi să îți creezi răspunsuri noi la întrebările tale, să experimentezi magia care te hrănește și pe care o poți nutri în egală măsură cu conștiința ta extinsă?

Lasă viața să curgă și cufundă-te în fluxul ei, în abundența a tot ce vine desăvârșit spre tine.

Experimentează alt gen de întrebări și răspunsuri.

  • Ce altceva mai este posibil ACUM? Și nu-ți pune mintea la treabă, relaxează-te și ascultă răspunsul care vine din conștiința ta, răspuns adevărat, recunoscut de fiecare celulă a corpului tău și experimentat prin senzația de pace și liniște interioară. Corpul tău e aliatul tău, încă de la început. Se bucură să fiți în aceeași conștiință din nou. Ai încredere!
  • Ce spațiu, magie, miracole, posibilități și alegeri sunt disponibile pentru mine ACUM? Tu doar fii prezent și percepe răspunsul care vine pentru tine: poate fi o imagine, o melodie, mesajul unei melodii sau unul pe care îl citești scris pe un baner, o senzație corporală, un număr, o amintire, o conversație cu o persoană în care este rostit cuvântul-cheie, răspunsul întrebării tale.

Învață să experimentezi prezentul și abundența acestui moment – sănătatea deplină îți e disponibilă. Alege să fii sănătos și conectat cu tine și cu univesul însuși.

  • Cum ar fi să te gândești la corpul tău ca la un ghid care te conduce prin magia vieții?
  • Tu ești atent, conectat la șoaptele corpului tău? Cât și cum i-ar plăcea să vă distrați azi? Poate puțină muzică, ce fel de muzică, poate o plimbare, pe unde să vă plimbați, poate un ceai cald și câteva afirmații pozitive…. Fii sigur că abia așteaptă să îl întrebi. Primește-i și onorează-i răspunsul. Este o comuniune prețioasă de care te poți bucura de acum, oricând alegi asta.

Cu blândețe, întreabă-ți corpul:

-Corpul meu drag, ce este nevoie să facem astfel încât să schimbăm acest rezultat, situație, etc?

-Corpul meu drag, ce haine ți-ar plăcea să porți azi?

 Folosește cheia spre bunăstare, vindecare și spre tine însuți, cheia care nu judecă nimic și care conține totul – Conștiința.

Corpul tău are capacități și resurse infinite de vindecare și cu ajutorul setului de instrumente din Access Consciousness, deschizi calea de acces la viața pe care ți-o dorești, devenind conștient de ceea ce te menține într-un punct în care nu mai avansezi, unde nu mai vrei să stai, care te limitează, astfel încât tu să poți crea ceva diferit.

  • Ce este disponibil pentru mine acum? Cui aparține această „poveste”? Mie? Eu, ființă infinită, mă identific cu limitări, indiferent de felul lor? Ce pot crea diferit Aici, acum?
  • Ce energie, spațiu, conștiință pot fi eu și corpul meu, astfel încât să ne bucurăm reciproc, pe deplin, cu totală ușurință?

Instrumentele Access Consciousness aduc mai multă claritate, ușurință, bucurie și prosperitate vieții și stării noastre de bine.

„Totul în viață vine la mine cu ușurință, bucurie și glorie!” – binecunoscuta mantră Access, faciliztează accesul la înțelegere, claritate și creează o conștiință diferită, un răspuns diferit, dintr-o abundență de posibilități disponibile tuturor, care nu se raportează la subconștientul ticsit cu programe limitative, ci se schimbă și se transformă odată cu alegerea schimbării și a însuși fluxului vieții.

Tu ești pregătit să renunți la tot ce te împiedică să îți descoperi magia?

Ești pregătit să renunți la judecăți? Să te reconectezi cu capacitățile tale native, cu corpul tău, cu însuși evoluția universului?

  • Câtă magie și posibilități ești dispus să primești acum?

-Cum ar fi să deschizi un spațiu al posibilităților infinite?

-Cum ar fi să primești chiar acum ușurința în viața ta, acolo unde ești tentat să apelezi la răspunsuri automate, blocaje și sisteme de apărare și izolare?

-Cum ar fi să te deschizi și să accesezi o conștiință a prezentului în care tu, ACUM, știi că știi să creezi schimbarea.

  • Ce înseamnă pentru tine schimbarea acum?

Te invit să îți revendici abilitățile naturale, să fii curios, să îți accesezi înțelepciunea înnăscută și să trăiești viața în armonie totală cu tine.

Clinica Marfil – Cursuri și Terapie

Redactor Mihaela Cristea