Clinica Marfil a fost gazda unui Concert de Crăciun susținut de copiii din comuna Șag

Clinica Marfil a fost gazda unui Concert de Crăciun susținut de copiii din comuna Șag

Vineri, 16 decembrie, nu mai puțin de 40 de copiii din comuna Șag au susținut un minunat Concert de colinde, în sala de festivități a Clinicii Marfil. La eveniment au fost prezenți trei din terapeuții noștri, împreună cu fondatoarea Clinicii Marfil, Gabi Bădăluță, care a fost și moderatorul evenimentului.

Copiii, cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, sunt atât elevi ai Școlii Gimnaziale din Șag, cât și a unor școli din Timișoara, cu toții fac parte din Corul de Tineret al Bisericii Ortodoxe din Șag, sub îndrumarea Preotului paroh Băran Florin.  

Corul de tineret a fost înființat în anul 2019, de când Preotul Băran a început să slujească la Parohia din comună. Alături de domnul Constantin Azoiței, cântăreț în cadrul corului bisericesc, ajută și îndrumă copiii să cânte în corul de tineret al Bisericii, loc unde ei se duc cu mare drag, iar pe lângă asta, organizează cu și pentru ei o multitudine de evenimente și tabere unde învață deprinderi noi, cum ar fi pictura pe sticlă.  

În cadrul concertului au luat cuvântul terapeuții Petru Gașpar, Andreea Nica, Mihaela Mîndreci și care, prin discursurile lor le-au insuflat copiilor și adulților din public curajul, speranța și bucuria pe care trebuie să o avem mereu în sufletele noastre.

Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți la acest eveniment deosebit. A fost o binecuvântare!

Mulțumiri speciale doamnei Mihaela Popescu, pentru imortalizarea întregului eveniment.

Mai jos poți urmări întregul concert de colinde: