Călătoria începe cu tine! – Seminar Călătoria Intensiv – Metode Journey®

Călătoria începe cu tine! – Seminar Călătoria Intensiv – Metode Journey®

Veștile bune se răspândesc rapid!

La Clinica Marfil, preocupările specialiștilor din cadrul sănătății vor fi conținute în curând, într-un nou proiect dedicat bunăstării și dezvoltării inteligenței emoționale a tuturor.

Vă anunțăm cu bucurie organizarea unui nou eveniment închinat miracolului vieții și sănătății. În perioada 19-22 octombrie 2023, Clinica Marfil va găzdui un workshop inspirațional, sub semnul binecunoscutei Metode Journey® care, cu această ocazie revine în România, în format fizic.

Seminarul susținut de Brandon Bays și de psihoterapeutul Patricia Cihodaru asigură un spațiu sigur de manifestare a calităților tale ascunse, un spațiu în care potențialul tău ascuns își dezvăluie strălucirea și suflul divin.

Seminar ”Călătoria Intensiv” – Eliberarea de emoții negative și trezirea Conștiinței

Cu Brandon Bays și Patricia Cihodaru.

Brandon și Patricia

 • Principiile și învățăturile Journey® au luat naștere direct din experiența vindecătoare a lui Brandon Bays, cea care a dus această metodă peste tot în lume, iar beneficiile sale au fost cunoscute de mii și mii de oameni. Evoluția personală și vindecarea corpului și a minții sunt preocupări primordiale ale lui Brandon, un profesor devotat motivării oamenilor și a inovației în zona sănătății. Cu preocupări intense față de domeniul spiritualității, Brandon a avut ocazia să cunoască mulți maeștri spirituali și a studiat numeroase ramuri ale sănătății holistice. În fiecare an, în ultimii 30 de ani, Brandon călătorește în peste 40 de țări din toată lumea unde susține seminarii Journey®, oferind astfel șansa cât mai multor oameni de a se cunoaște, de a se explora în profunzime și de a-și recunoaște esența divină din interior.
 • Patricia Cihodaru este psiholog și de mai bine de 20 de ani susține seminarii de inteligență și de vindecare emoțională. Specializată în Psihoterapie Experiențială, Cognitiv-Comportamentală și Transpersonală, în Sănătatea emoțională a copiilor și adolescenților și Psychological Profiling, este de asmenea autoare a cărții „Geniul emoţiilor: „Ghid către inteligenţa ascunsă a sufletului”. În anul 2012 și-a încheiat formarea ca Practician Acrediatat al metodei „Călătoria”, iar în 2016, Brandon Bays a desemnat-o să susțină seminariile „Călătoria”  în România.

Provocările vieții ne îndreaptă în permanență spre găsirea de noi căi de rezolvare și de îmbunătățire a aspectelor vulnerabile cu care ne confruntăm uneori.  

 • anxietatea
 • suferința emoțională
 • diferite blocaje emoționale, precum teama de a vorbi în public, teama de eșec sau teama de succes
 • dificultatea de a ierta
 • dificultăți în dezvoltarea și menținerea unor relații durabile și sănătoase cu parteneri, familie sau relații sociale
 • sentimente de auto-devalorizare, vinovăție, resentimente, umilință sau rușine; dacă printre cele care tocmai au fost enumerate se regăsesc emoții sau situații proprii, este bine să știi că acestea reprezintă doar o parte din problemele specifice fiecăruia dintre noi și care își găsesc în procesul Călătoria profunda vindecare.

Procesul Călătoriei reprezintă un așteptat prilej de reîntâlnire cu măreția sufletelor noastre. Ghidarea spre vindecarea fizică și emoțională este facilitată cu ajutorul tehnicii foarte simple, al cărei impact va fi oglindit în toată ființa noastră.

Tot acest proces care constituie Călătoria are ca fundament credința că noi, oamenii, avem capacitatea de auto-vindecare la toate nivelurile: mental, emoțional, fizic, energetic și spiritual.

Prin tehnica simplă, Călătoria identifică și eliberează emoții blocate sau evenimente dureroase din viața noastră, astfel încât baza lor emoțională să fie eliminată și să nu poată escalada în probleme fizice sau psihologice. Deseori, vrem să parcurgem singuri acest drum al suprimării durerii trăite și tot de atâtea ori, nu reușim decât să ne distanțăm de acea experiență directă, de forța noastră interioară, de sinele nostru. În sesiunile „Călătoria”, aceste manevre inconștiente de ocolire sunt descoperite și eliberate, lăsând loc auto-recuperării și auto -vindecării.

Cu siguranță, sintagma conștiință pură nu mai reprezintă o noutate și există în prezent numeroase publicații care oferă claritate asupra sa.

 • Cum ar fi să experimentezi direct această stare de conștiință pură?
 • Cum ar fi să descoperi că izvorăște din tine și că te așteaptă să o alegi și să îți oferi șansa la bunăstare, abundență, bucurie și sănătate?

Explorarea ghidată din cadrul întâlnirilor Călătoria este orientată spre experimentarea acestei conțiințe pure și a rolului său terapeutic. Conștiința pură este o experiență autentică a trăirilor personale, o claritate și o certitudine personală capabilă să transforme și să soluționeze trăirile suprimate anterior.

Puțin din ce se va înâmpla

 • În prima zi, făcând cunoștință cu procesul „Călătoriei emoționale”, vei învăța să primești în conștiința ta diferite emoții, le vei observa gradul de conștiință și vei învăța, în acest fel, să nu mai hrănești cu tensiune anumite situații dificile din viața ta.
 • În a doua zi, se desfășoară procesul „Călătoriei fizice” – un proces simplu și util în eliberarea emoțiilor negative, depozitate în tot corpul, de fiecare dată când suferim și vrem să ascundem această suferință.
 • A treia zi este rezervată exersării practice a unor abilități care fac posibilă eliberarea de emoții dureroase, adăugarea unui nivel de înțelegere mai ridicat asupra momentelor grele din viața noastră sau a modului în care putem ierta „cu inima ușoară.”

Acest Seminar vine cu beneficii pentru tine dacă ești hotărât să:

 • Redescoperi să fii blând cu tine și să înveți să asculți inteligența naturală a corpului tău.
 • Descoperi cum poți avea acces la cauzele emoționale ale afecținuilor fizice și cum le poți elimina.
 • Îți oferi o perspectivă transformatoare asupra emoțiilor și să cunoști mesajele care le însoțesc și care-ți sunt aliați pe calea vindecării tale.
 • Afli ce înseamnă iertarea autentică, din toată inima.
 • Identifici cum poți îmbunătăți și menține relații sănătoase, de orice fel.
 • Descoperi cum poți să îți ajuți copilul în situații de stres, când se simte trist, furios sau când este lipsit de motivație.
 • Înveți cum să trăiești în acord cu sufletul, nu numai cu mintea ta.
 • Să dobândești niște instrumente de vindecare emoțională pe care le poți folosi ulterior în orice situație dificilă a vieții tale.
 • Regândești rolul emoțiilor negative, având la dispoziție cunoașterea necesară de a le converti în căi complementare spre tine însuți.
 • Îți transformi viața la cel mai subtil nivel, experimentând una din cele mai eficiente metode de auto-vindecare.
 • Experimentezi eliberarea tiparelor vechi, să îți domini egoul și să îți activezi capacitatea înnăscută de vindecare.

Acordă-ți trei zile la finalul cărora te vei simți mult mai conecat la tine însuți și la armonia ta interioară.

Vino alături de noi într-o experiență autentică de introspecție și de revelare a esenței tale divine. Și după, fă-o să dureze și revars-o în viața ta, în toate aspectele existenței tale. Bucură-te de universul miraculos conținut în tine!

Înscrie-te Acum la Seminar! (înscrierile sunt oprite)

Redactor Mihaela Cristea

Clinica Marfil – Cursuri și Terapie