Workshop de Constelații Familiale ONLINE, cu Andreea Nica

Workshop de Constelații Familiale ONLINE, cu Andreea Nica

Tip Eveniment: atelier
Locație: online
Data: 29/07/2024
Speaker: Andreea Nica
Status: cu plata
Cost Participare: 255 lei

În acest workshop, vei explora și vei înțelege mai profund aspectele legate de relațiile familiale, emoțiile și trăirile personale, având oportunitatea de a călători spre vindecare și autodescoperire.

Prin exerciții practice și constelații, vei avea șansa să-ți eliberezi potențialul și să aduci armonie în viața ta. Acesta este un spațiu sigur și suportiv, unde vei primi îndrumare și încurajare pentru a-ți transforma viața într-un mod pozitiv și autentic.

Alătură-te acum pentru a începe călătoria ta către o viață mai conștientă și împlinită!

Dacă ai mai participat la un atelier de constelații sau ai auzit despre constelațiile familiale, atunci cunoști scopul acestei întâlniri. Însă, dacă nu ai avut ocazia să te implici într-un astfel de workshop sau nu ai auzit până acum despre constelațiile familiale, atunci trebuie să știi că experiența directă trăită este incomparabilă cu orice descriere pe care ar putea să ți-o facă cineva.

Constelațiile familiale reprezintă o modalitate eficientă de a facilita procesul tău personal de transformare și vindecare, atingând diverse aspecte ale vieții tale, cum ar fi:

– relația cu tine însuți

– relația cu cei din jur

– relația cu copiii

– relația de cuplu

– succesul in viața personală și profesională

– boală, sănătate

– trecerea prin doliu

 

În cadrul constelațiilor familiale, se lucrează prin selectarea unei intenții profunde, provenită din adâncul sufletului tău, pe care o împărtășești facilitatorului. Această intenție stabilește baza procesului de lucru. Tot ceea ce se petrece în timpul constelațiilor depășește cu mult cuvintele rostite și este în strânsă legătură cu emoțiile, trăirile fizice, mimica și gesturile tale, precum și ale reprezentanților. Totul se desfășoară într-un ritm pe care tu îl simți în profunzime, învățând să vezi cu ochii sufletului, dincolo de limitele rațiunii.

În acest spațiu, vei găsi suportul și siguranța necesare pentru a contempla adevărul într-un mod profund și transformator. Aici vei descoperi călătoria către acceptarea a ceea ce este, spre maturitate și asumarea completă a responsabilității pentru propria viață. Este un proces care te conduce către o mai mare conștientizare și înțelegere a sinelui și a relațiilor tale, oferindu-ți instrumentele necesare pentru a te dezvolta și a-ți îmbrățișa pe deplin potențialul.

Cum se desfășoară o constelație?

 • Procesul începe odată ce clientul identifică tema pe care dorește să o exploreze. Reprezentații sunt alesi fara ca cel care își lucrează Constelația, să știe cine sunt. Vor afla pe parcursul constelației si până la sfărșitul ei.
 • Expresia fizică și emoțională a reprezentanților aduc la suprafață adevăruri legate de tema clientului.
 • Constelația începe să lucreze cu adevărat după ce clientul părăsește grupul de constelații.
 • În timpul constelației, scopul este restabilirea ordinii, echilibrului și apartenenței în sistemul din care face parte clientul. Când unul dintre cele trei principii este încălcat – ordinea, echilibrul sau apartenența – apar dezechilibre atât la nivel individual, cât și în cadrul sistemului.
 • Chiar dacă oamenii nu sunt conștienți de aceste dezechilibre, natura lucrează întotdeauna în echilibru și armonie. Indivizii din fiecare sistem pun în echilibru sistemul printr-o iubire oarbă – adică prin ispășire, chiar dacă nu sunt conștienți de acest lucru.
 • Echilibrul se obține fie prin ispășire – când cineva se simte victimizat sau lipsit de putere – fie prin reconciliere – când se restabilește ordinea și adevărul în sistemul familial. Acest proces îi ajută pe indivizi să devină maturi, autonomi și să acționeze din propria lor putere.

 

Constelația personală a fiecărui participant este un dar pentru întregul grup, oferindu-le tuturor oportunitatea de a învăța și de a crește.

 

 

Pentru a participa la evenimentul nostru, vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 

 • Accesați platforma de pe un laptop, PC sau tabletă pentru o vizualizare mai bună a exercițiilor și a constelațiilor. Aceasta vă va permite să vedeți mai clar reacțiile reprezentanților și să vă conectați mai bine.
 • Asigurați-vă că camerele voastre sunt pornite, deoarece este esențial să fim capabili să lucrăm împreună în cadrul evenimentului.
 • Verificați conexiunea la internet pentru a evita problemele tehnice și pentru a vă asigura că participarea voastră este cât mai fluidă posibil.
 • Înainte de a începe exercițiile sau constelațiile, asigurați-vă că microfonul este oprit. Îl puteți activa doar atunci când lucrați în perechi sau când sunteți selectat ca reprezentant sau client într-o constelație.
 • Fiți pregătiți cu șervețele și apă lângă voi pentru a vă asigura confortul pe tot parcursul evenimentului.

 

Participarea la workshop-ul de constelații familiale online vine cu numeroase beneficii:

 • Confortul casei tale devine mediul ideal pentru a lucra și a te conecta cu tine însuți.
 • Fiecare participant își poate explora propria temă în exercițiile de lucru în perechi, direct din confortul propriului camin, prin intermediul platformei Zoom.
 • Beneficiezi de exerciții practice și se vor lucra două constelații pentru a-ți îmbogăți cunoștințele și experiența.
 • Integrarea acestei metode în viața de zi cu zi aduce o mai mare ușurință în relațiile tale personale și profesionale.
 • Participarea online aduce în evidență diferite indicii subtile ale dezechilibrului din sistem, reprezentanții arată cu acuratețe ce simt anumite concepte sau persoane din constelația Dvs
 • Ai oportunitatea de a te conecta cu oameni din întreaga țară sau chiar din alte țări, formând o comunitate de suflet și schimb de experiențe.
 • BONUS – o meditație de conectare cu viața și propriul destin, împăcând-vă cu strămoșii voștrii, pe care o puteți face o perioadă mai lungă, pentru a simți că lucrurile curg mai ușor în viața voastră.

 

Participarea la acest workshop online nu doar îți oferă o experiență profundă, ci și oportunitatea de a dezvolta conexiuni autentice și de a-ți îmbunătăți viața în multiple aspecte.