Bine ai venit în comunitatea de Profesioniști Marfil!

Ajută-ți clienții să te găsească cât mai ușor: Devino membru permanent în comunitatea noastră!

Îți dorești să colaborezi cu oameni care au principii bazate pe respect, integritate, performanță, corectitudine și responsabilitate?
Ai visat mereu să te înconjori de oameni competenți și, în același timp, dezvoltați emoțional?

Beneficiază de un mediu de interacțiune și comunicare între profesioniștii din diverse domenii, și chiar mai mult decât atât, vizibilitate pentru noi potențiali clienți.
Prin detaliile pe care le lași despre tine aici, oamenii vor ști exact ce faci și cum îi poți ajuta prin prisma meseriei tale.

Această pagină se adresează profesioniștilor din diverse domenii de activitate, precum: psihologie, psihoterapie, terapii alternative, coaching, medicină, consultanță, asigurări, economie, contabilitate, It, vânzări, HR, antreprenoriat, design, artă, arhitectură, etc.
Mai mult decât atât, comunitatea Marfil este dedicată nu doar liber profesioniștilor, ci și firmelor și instituțiilor, profesioniștilor Social Media și canalelor Mass Media.

Dacă ești profesionist, locul tău este alături de noi!

Ce pachete oferim?

Pachet Profesioniști SILVER

210LEI 144LEI /luna
  • Listare pe pagina de profesioniști la categoria ta profesională
  • Acces la abonamentul Doza de sănătate Marfil
  • Acces la rețeaua de networking Marfil (socializare și comunicare cu comunitatea noastră)

Ofertă specială luna Iulie

Profită acum de această oportunitate și poți beneficia de pachetul dorit doar la prețul abonamentului Marfil!

O multitudine de beneficii într-un singur click

Faci parte dintr-o comunitate interactivă de Profesioniști.
Vizibilitate mai mare pentru noi clienți.
Venituri mai mari.
Resurse valoroase de dezvoltare personală și profesională de pe platforma de abonamente Marfil.
Acces la o comunitate de peste 50.000 oameni.

Profită acum de această oportunitate și poți beneficia de aceste pachete doar la prețul abonamentului respectiv 144lei sau 333lei.

Oferta este limitată. Profită acum!

Notă: Platforma de cursuri este disponibilă doar pentru o singură persoană în cadrul acestei oferte pentru profesioniști.

Servicii suplimentare pentru afacerea ta

Dacă dorești Platforma pentru angajații tăi, contactează-ne să îți facem o ofertă personalizată, la cel mai bun preț pentru dezvoltarea companiei tale!

Dacă dorești Platforma pentru angajații tăi, contactează-ne să îți facem o ofertă personalizată, la cel mai bun preț pentru dezvoltarea companiei tale!
Clinica Marfil pune la dispoziție o serie de servicii personalizate cu specialiști precum: Coaching de Business, Ateliere și Cursuri de Dezvoltare Personală și Profesională, Consultanță în Afaceri, TeamBuilding, Discursuri Motivaționale, Testare Psihologică, Servicii de Training și Instruire pentru Abundență. Contactează-ne să îți fim alături în creșterea afacerii tale!

Viziune

Majoritatea oamenilor pe care îi cunosc își doresc să lucreze într-un mediu profesionist impregnat cu siguranță, blândețe si optimism.

Noi cei de la Clinica Marfil ne dorim să clădim împreună cu tine această lume, o comunitate în care să ne putem baza pe serviciile oferite cu acel plus de valoare pe care un om conștient îl poate oferi. De aceea este inclus în pachete abonamentul la Platforma de Cursuri și Resurse de dezvoltare emoțională și profesională Marfil.

Hai să creăm împreună o lume nouă în business, o lume conștientă pentru un business conștient!

După achiziția pachetului tău completează formularul de mai jos pentru a-ți completa profilul de Profesionist.